Home » Geen categorie » Sock heeft eerste zege beet op ATP Finals

Sock heeft eerste zege beet op ATP Finals

Op de Nitto ATP Finals in Londen (Verenigd Koninkrijk, $ 8 000 000) heeft Jack Sock (ATP-9) zijn eerste zege beet. Hij had hiervoor bijna tweeënhalf uur nodig tegen Marin Cilic (ATP-5).

De Amerikaan Sock heeft zijn eerste wedstrijd op de ATP Finals gewonnen. Na een partij van 2 uur en 28 minuten worstelde hij zich voorbij de Kroaat Cilic. Na een nipte eerste set, zette Sock orde op zaken in de tweede. In een nerveus slot was de Amerikaan de beste op de juiste momenten, hoewel hij minder punten scoorde dan Cilic. Sock won met 5-7, 6-2 en 7-6 (4) en houdt zo zijn kansen voor een plaats in de halve finale gaaf. Voor Cilic, die zondag zijn eerste wedstrijd verloor, wordt de halve finale een moeilijke opgave.