Home » European Open » Ticketverkoop European Open van start

Ticketverkoop European Open van start

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De organisatie van de European Open heeft bekendgemaakt dat je vanaf nu tickets voor het ATP 250-toernooi in Antwerpen kan kopen.

Van 17 tot en met 24 oktober zal de zesde editie van de European Open in de Lotto Arena in Antwerpen plaatsvinden. Vier maanden vóór de start van het toernooi kan je nu je tickets kopen.

(lees verder onder de tweet)

De ticketprijzen variëren van 15 euro tot 150 euro. Zondag en maandag kosten de vrije zitplaatsen voor de eerste wedstrijden 15 euro. Tussen woensdag en zondag variëren de prijzen van 20 euro tot 150 euro, afhankelijk van waar je zit.

Box experience en ticket packs

De meest exclusieve, nieuwe ticketcategorie is de Box experience. Je kan daarbij genieten van wedstrijden vanuit een box met het beste zicht op Centre Court. In de box krijg je een volledige ervaring met een glas champagne, een flesje water, twee extra drankjes en een sandwich.

Fans kunnen ook speciale ticket packs kopen voor het hele toernooi of voor het laatste weekend. Hiervan zijn er echter slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Kortingen

Een aantal groepen zoals kinderen jonger dan twaalf jaar, studenten en senioren ouder dan zestig jaar krijgen een korting op de ticketprijzen.

Je kan alle details over de ticketprijzen hier terugvinden.

Concurrentie van Indian Wells

Eerder liet toernooidirecteur Dick Norman al aan onze redactie weten dat de European Open zoals gepland in oktober zal doorgaan. Het ATP 250-toernooi in Antwerpen krijgt in 2021 concurrentie van het Masters 1000-toernooi van Indian Wells.

Norman maakte zich echter sterk dat er een mooi deelnemersveld present zal zijn in Antwerpen: “Doordat we centraal gelegen zijn in Europa en mede dankzij de Europese swing die na ons toernooi volgt, zullen we nog steeds een mooi deelnemersveld bij elkaar kunnen sprokkelen”

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS