Home » ATP » Tsitsipas verdedigt succesvol zijn titel in Marseille

Tsitsipas verdedigt succesvol zijn titel in Marseille

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Stefanos Tsitsipas (ATP-6) heeft de titel veroverd op de Open 13 Provence in Marseille (Frankrijk, ATP 250). In de finale was hij te sterk voor Felix Auger-Aliassime (ATP-18).

Titelverdediger Tsitsipas maakte afgelopen week indruk in Marseille, op weg naar de finale verloor hij geen enkele set. De Canadees Auger-Aliassime speelde in Marseille zijn tweede finale op rij, vorige week verloor hij in Rotterdam van Gaël Monfils (ATP-9) in de strijd om de titel.

De Griek nam de beste start in de finale en haalde de eerste set met 6-3 binnen. Ook in de tweede set was Tsitsipas met 6-4 te sterk voor de Canadees. De finale duurde 1 uur en 26 minuten.

Voor de 21-jarige Tsitsipas is het de vijfde ATP-titel uit zijn carrière. Auger-Aliassime speelde in Marseille zijn vijfde ATP-finale, maar kon nog nooit de eindwinst grijpen.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden