Home » ITF » Vandenbulcke en Pauwels boeken knappe zeges in Tel Aviv

Vandenbulcke en Pauwels boeken knappe zeges in Tel Aviv

Vandenbulcke en Pauwels boeken knappe zeges in Tel Aviv

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op het ITF-toernooi van Tel Aviv (Israel, $ 15 000) staan Yannick Vandenbulcke (ATP-377) en Maxime Pauwels (ATP-706) in de kwartfinale. Pauwels klopte het achtste reekshoofd.

Pauwels wist knap te winnen in de tweede ronde van Ben Patael (ATP-606), het achtste reekshoofd. De Belg kon een scheve situatie terug rechttrekken en had aan één break genoeg in de beslissende set om de wedstrijd uit te maken. Na net geen twee uur tennis stonden de 2-6, 6-2 en 6-3 winstcijfers vast. In de kwartfinale speelt hij tegen David Poljak (ATP-598) die aan het begin van deze maand het futurestoernooi van Ramat Gan (Israel, $ 15 000) won.

Ook eerste reekshoofd Vandenbulcke wist zich te plaatsen voor de kwartfinale. Hij won in zijn tweede ronde van de thuisspeler Alon Elia (ATP-838) met 6-2 en 6-1. In de kwartfinale ontmoet hij Danylo Kalenichenko (ATP-574). Het wordt de vierde keer dat beide heren het tegen elkaar opnemen. Het staat 2-1 in het voordeel van de Oekraïner. Vandenbulcke kan revanche nemen voor zijn verloren partij tegen hem van vorige week.

koen

koen

Meer nieuws