Home » Geen categorie » Vanlangendonck door in Antalya, Glaude out

Vanlangendonck door in Antalya, Glaude out

Vanlangendonck door in Antalya, Glaude out

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Eliessa Vanlangendonck (WTA-729) heeft zich geplaatst voor de tweede ronde van het ITF-toernooi in Antalya (Turkije, $ 15 000). Laure Line Glaude (NG) overleefde de eerste ronde niet. 

Vanlangendonck nam het in de eerste ronde op tegen de Turkse Ipek Oz (WTA-621), het zesde reekshoofd. De Belgische was in goede doen en overklaste haar tegenstander in de openingsset. Ook in de tweede manche hielde Vanlangendonck de touwtjes stevig in handen. Na exact 1 uur wedstrijd stonden de 6-0, 6-4 cijfers vast. In de tweede ronde wacht Domenika Turkovic (NG).

De nog maar 16-jarige Glaude wist zich knap te plaatsen voor de hoofdtabel vanuit de kwalificaties. In de eerste ronde van het hoofdtoernooi stond de Belgische tegenover de Japanse Satsuki Takamura (WTA-709). Glaude kon weinig inbrengen tegen de Japanse en na 44 minuten stonden de 1-6, 1-6 cijfers op het scorebord.

In het dubbelspel is Vanlangendonck (WTA D-1027) uitgeschakeld. Samen met Lisa Matviyenko (WTA D-732) verloor ze van Reka-Luca Jani (WTA D-480) en Dia Evtimova (WTA D-364), de eerste reekshoofden. Het werd 4-6 en 4-6.

koen

koen

Meer nieuws