Home » Xtra » Vriendin Goffin: “Ik wil graag trouwen, ik hoop dat hij dit interview leest”

Vriendin Goffin: “Ik wil graag trouwen, ik hoop dat hij dit interview leest”

Vriendin Goffin: “Ik wil graag trouwen, ik hoop dat hij dit interview leest”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Al zeven jaar vormen David Goffin (ATP-7) en Stephanie Tuccitto een koppel. In een interview sprak ze haar wens uit voor een, naar eigen zeggen, klassiek liefdesleven. Het huwelijksbootje zou de volgende stap zijn. 

“Ik ben erg klassiek in de liefde. Ik zou graag trouwen en kinderen krijgen. We hebben al een hond, een chocoladekleur labrador, die thuis blijft bij mijn ouders in Luik. Ik mis hem erg”, zei Tuccitto in een interview.

“David en ik kochten onze hond zes maanden voordat we besloten om naar Monaco te verhuizen. Maar hij is in goede handen. Hij is een beetje de hond van onze hele familie geworden.”

De wens om te trouwen is wel degelijk aanwezig bij Tuccitto.

“We zullen het juiste moment wel vinden, daar ben ik zeker van. Ik hoop dat hij dit interview leest”, vertelt ze al lachend.

“Ik denk dat het huwelijk een logische stap in onze relatie is. We zijn eigenlijk al verloofd, zonder woorden weliswaar, maar elkaar trouw zweren in de vorm van een huwelijk is de volgende stap. Er is geen haast en ik zou graag een mooie viering willen met onze vrienden en geliefden. Zo wordt het een onvergetelijke dag en dat zou ik echt prachtig vinden.”

???

Een bericht gedeeld door David Goffin (@david__goffin) op

koen

koen

Meer nieuws