Home » Win » Win: 3 duotickets Davis Cup-finale België – Groot-Brittannië

Win: 3 duotickets Davis Cup-finale België – Groot-Brittannië

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op 27 november wordt in Flanders Expo in Gent het startschot gegeven voor de Davis Cup-finale tussen België en Groot-Brittannnië. Tennisplaza België heeft de allerlaatste tickets in haar bezit en zo maak jij kans om hét tennisevent van het jaar van dichtbij en gratis mee te maken.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Wil jij kans maken op één van de allerlaatste duotickets en uit je dak gaan voor David Goffin (ATP-16), Steve Darcis (ATP-84), Ruben Bemelmans (ATP-104), Kimmer Coppejans (ATP-126) en kapitein Johan Van Herck? Neem dan snel deel aan onze wedstrijd!

Hoe deelnemen?

1) Like onze Facebookpagina en hou onze posts in de gaten. Zie je een *WEDSTRIJD FINALE DAVIS CUP*-post, vind deze dan leuk, reageer met de hashtag #cmonbelgium én deel hem openbaar zodat iedereen kan zien dat jij naar de finale van de Davis Cup wil.

Extra tip: Wil je er zeker van zijn dat je geen enkele statusupdate van ons mist? Klik dan onder de knop ‘Vind ik leuk’ op ‘Als eerste weergeven’ zoals je op de afbeelding hieronder ziet.

Schermafbeelding 2015-08-31 om 19.02.26

2) Klik hieronder op de knop ‘Ik wil naar de finale’ en vul het wedstrijdformulier in.

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars werden persoonlijk door ons op de hoogte gebracht.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

Zizou Bergs - © Facebook (Kazakhstan Tennis Federation)

Bergs triomfeert in Almaty

Zizou Bergs (ATP-259) heeft zijn derde titel van het jaar beet. In de finale van het challengertoernooi van Almaty (Kazachtstan, CH 80) was hij te sterk voor een thuisspeler.

LEES MEER