Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

Tweede reekshoofd David Goffin (ATP-21) is er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de kwartfinale van de Open Sud de France in Montpellier (Frankrijk, € 586 140). Onze landgenoot verloor in twee sets van de Serviër Filip Krajinovic (ATP-72).

Goffin trok naar het toernooi van Montpellier zonder coach. De Luikenaar begon slecht aan de partij en keek meteen tegen een achterstand aan. De foutenlast bij Goffin lag te hoog en hij verloor de eerste set met 6-4. Ook in de tweede set haalde Goffin nooit zijn normale niveau, hij moest opnieuw met 6-4 het hoofd buigen. De partij duurde 1 uur en 28 minuten.

Voor Goffin was het de derde nederlaag in vijf wedstrijden dit jaar. Vorig jaar stond de Luikenaar in de halve finale in Montpellier.