Home » Geen categorie » Zimmermann stoot door naar tweede ronde in Essen

Zimmermann stoot door naar tweede ronde in Essen

Zimmermann stoot door naar tweede ronde in Essen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Kimberly Zimmermann (WTA-389) kon zich plaatsen voor de volgende ronde op het ITF-toernooi van Essen (Duitsland, $ 25 000). Marie Benoît (WTA-412) moest helaas haar wedstrijd staken.

Zimmermann had het niet getroffen met haar loting, in de eerste ronde stond het derde reekshoofd, de Bulgaarse Sesil Karatantcheva (WTA-237), op haar te wachten. De Waalse ging goed mee in de eerste set maar kon deze net niet winnen, ze verloor de set met 4-6. In tweede set kon Zimmermann het tij keren en won vlot de set met 6-2. Ook de derde set liep van een leien dakje waardoor Zimmermann met een 6-3 de eindscore kon vastleggen. Vandaag speelt Zimmermann haar tweede ronde tegen de Amerikaanse Chiara Scholl (WTA-488).

Benoît mocht het in haar eerste ronde opnemen tegen het zevende reekshoofd en voormalig nummer 7 van de wereld, de Zwitserse Patty Schnyder (WTA-308). Benoît verloor heel nipt de eerste set met 6-7(3) en moest in de tweede set, bij een score van 0-3, de strijd staken. Er is nog geen duidelijkheid over de opgave van Benoît.

koen

koen

Meer nieuws