Home » Rising Stars Tennis Tour » 13 Belgen op de hoofdtabel in De Haan

13 Belgen op de hoofdtabel in De Haan

13 Belgen op de hoofdtabel in De Haan

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Zondag is er geloot voor de hoofdtabel van het enkelspel van het Rising Stars Tennis Tour-toernooi van De Haan ($ 10.000). Vier Belgen plaatsten zich via de kwalificaties voor het hoofdtoernooi.

Vijf Belgen konden zich rechtstreeks plaatsen voor de hoofdtabel. Joris De Loore (ATP-536) , James Junior Storme (ATP-1291), Laurens Verboven (geen ranking) en Loic Juszczak (geen ranking) ontvingen een wildcard van de organisatie. Olaf De Weerdt (ATP-1404), Stijn Meulemans (ATP-1152), Jolan Cailleau (ATP-2138) en Louis Cant (ATP-1484) konden zich via de kwalificaties plaatsen voor de hoofdtabel.

Het topreekshoofd in De Haan is de Luikenaar Julien Cagnina (ATP-311). De 21-jarige Cagnina werd vorig jaar nog uitgeroepen tot Rising Star van 2014 met winst in Duinbergen en een finaleplaats in Middelkerke. In de eerste ronde speelt hij tegen een andere Rising Star, Michaël Geerts (ATP-758).

Wenduinenaar Joris De Loore maakt in De Haan zijn wederoptreden na een half jaar blessureleed. De Loore was vorig jaar aan een sterk seizoen bezig tot een schouderblessure een einde maakte aan zijn seizoen. Vorig jaar won hij onder andere het Rising Stars Tennis Tour-toernooi van Damme en bereikte hij verschillende keren de halve finales op een Futurestoernooi. In De Haan is hij het achtste reekshoofd en zal hij het in de eerste ronde opnemen tegen zijn landgenoot, de 18-jarige Laurens Verboven.

De hoofdtabel van het enkel- en dubbelspel en het speelschema voor maandag zijn op de toernooipagina van De Haan terug te vinden.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws