US Open - © Shinya Suzuki (Flickr)
Expert

Dit zijn de favorieten en outsiders op de US Open

Onze redactie wikt en weegt het deelnemersveld van de US Open 2018 en fileert voor u de favorieten en dark horses. Wie maakt, na de uitschakeling van Simona Halep, de favorietenrol waar? Krijgen we een eerste Griekse overwinning ooit bij de mannen? En verbazen de Belgen vriend en vijand?

LEES MEER
Petra Kvitova en Alexander Zverev - © Melissa Van De Wiele en Jimmie48 Tennis
Expert

#RG18: Wie verrast volgens onze redactie?

Voor de start van de Roland Garros 2018 schotelden we onze redactie vier vragen voor: “Wie wint in in Parijs?“, Wie zorgt er voor de verrassing?”, Wie stelt teleur?” en “Wat doen de Belgen?” Hier kom je alvast te weten van wie onze redactie voorspelt dat ze onverwacht de krantenkoppen halen.

LEES MEER
Elina Svitolina en Rafael Nadal - © Jimmie48 Tennis Photography en Christopher Levy
Expert

#RG18: Wie wint volgens onze redactie?

Voor de start van de Roland Garros 2018 schotelden we onze redactie vier vragen voor: “Wie wint in in Parijs?“, Wie zorgt er voor de verrassing?”, Wie stelt teleur?” en “Wat doen de Belgen?” Hier kom je alvast te weten wie de favorieten zijn van onze redactie.

LEES MEER
Serena Williams en Stanislas Wawrinka - - © Jimmie48 Tennis Photography en Christopher Levy
Expert

#RG18: Wie stelt teleur volgens onze redactie?

Voor de start van de Roland Garros 2018 schotelden we onze redactie vier vragen voor: “Wie wint in in Parijs?“, Wie zorgt er voor de verrassing?”, Wie stelt teleur?” en “Wat doen de Belgen?” Hier kom je alvast te weten wie de (hoge) verwachtingen niet kan waarmaken volgens onze redactie.

LEES MEER