Het Belgische Fed Cup-team - © Thomas Zwijsen
Billie Jean King Cup

Herbeleef: Fed Cup België – Spanje

Dit weekend speelt onze Belgische Fed Cup-ploeg barrages tegen Spanje om het behoud in Wereldgroep I van de Fed Cup te verzekeren. Tennisplaza is er bij vanop de eerste rij en houdt je live op de hoogte van alles wat er in Kortrijk gebeurt.

LEES MEER
Elise Mertens - © Richard Van Loon
Billie Jean King Cup

Herbeleef: Fed Cup België – Frankrijk

Dit weekend speelt onze Belgische Fed Cup-ploeg tegen Frankrijk in de eerste ronde in Wereldgroep I van de Fed Cup. Tennisplaza is er bij vanop de eerste rij en houdt je live op de hoogte van alles wat er in Luik gebeurt.

LEES MEER
Kyle Edmund - © Philippe Buissin (Imagellan)
European Open

Herbeleef: European Open 2018

Tennisplaza brengt een hele week lang live verslag uit van de European Open, het ATP World Tour 250-toernooi in de Antwerpse Lotto Arena. Vanop de eerste rij brengen we je live beelden, livescores, verslagen, reacties, leuke tweets, foto’s en een unieke blik achter de schermen.

LEES MEER
Het Belgische Davis Cup-team - © IMAGELLAN
Davis Cup

Herbeleef: Davis Cup België vs. Hongarije

Dit weekend speelt onze Belgische Davis Cup-ploeg tegen Hongarije in de eerste ronde in Wereldgroep I van de Davis Cup. Tennisplaza is er bij vanop de eerste rij en houdt je live op de hoogte van alles wat er in Luik gebeurt.

LEES MEER
Steve Darcis Davis Cup 2017 in Rijsel - © IMAGELLAN
Davis Cup

Herbeleef: Davis Cup-finale Frankrijk vs. België

Dit weekend speelt onze Belgische Davis Cup-ploeg tegen Frankrijk voor de tweede keer in drie jaar de finale van de Davis Cup. Tennisplaza België is er vanop de eerste rij bij en houdt je live op de hoogte van alles wat er in het Stade Pierre Mauroy gebeurt.

LEES MEER
European Open - © Philippe Buissin (Imagellan)
European Open

Herbeleef: European Open 2017

Tennisplaza België brengt een hele week lang live verslag uit van de European Open, het ATP World Tour 250-toernooi in de Antwerpse Lotto Arena. Vanop de eerste rij brengen we je live beelden, livescores, verslagen, reacties, leuke tweets, foto’s en een unieke blik achter de schermen.

LEES MEER
Steve Darcis - © Vincent Van Doornick (Imagellan)
Davis Cup

Herbeleef: Davis Cup België vs. Australië

Dit weekend speelt onze Belgische Davis Cup-ploeg tegen de Australiërs in de halve finale van Wereldgroep I van de Davis Cup. Tennisplaza België is er bij vanop de eerste rij en houdt je live op de hoogte van alles wat er in Paleis 12 in Brussel gebeurt.

LEES MEER
European Open - Philippe Buissin (Imagellan)
European Open

Herbeleef: European Open 2016

Van 15 tot 23 oktober vindt de European Open in de Lotto Arena plaats. Tennisplaza België is er vanop de eerste rij bij en houdt jou live op de hoogte van alles wat er in Antwerpen gebeurt.

LEES MEER