Home » Davis Cup » Herbeleef: Davis Cup België vs. Australië

Herbeleef: Davis Cup België vs. Australië

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Dit weekend speelt onze Belgische Davis Cup-ploeg tegen de Australiërs in de halve finale van Wereldgroep I van de Davis Cup. Tennisplaza België is er bij vanop de eerste rij en houdt je live op de hoogte van alles wat er in Paleis 12 in Brussel gebeurt.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Via dit live-verslag moet je dus helemaal niets missen van deze belangrijke Davis Cup-ontmoeting. Wij zitten op de eerste rij en becommentariëren en analyseren alle partijen live. Daarnaast houden we je meteen ook op de hoogte van wat er op de sociale media gebeurt door de leukste en grappigste tweets, foto’s of Facebookposts met jullie te delen. Bij Tennisplaza België zit je dus goed voor een weekend vol Davis Cup-nieuws, -spanning en -plezier alsof je er zelf bij bent!

Supporter meteen ook mee door je aanmoedigingen of je foto’s en video’s waarin je de longen uit je lijf schreeuwt via Twitter (@tennisplazabenl), Facebook (Tennisplaza België) of via mail (redactie@tennisplaza.be) door te sturen! Wie weet selecteren we jou wel en kom je plots in ons live-verslag terecht.

Tennisplaza

Tennisplaza

MEER NIEUWS