Home » Billie Jean King Cup » Herbeleef: Fed Cup België – Spanje

Herbeleef: Fed Cup België – Spanje

Herbeleef: Fed Cup België – Spanje

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Dit weekend speelt onze Belgische Fed Cup-ploeg barrages tegen Spanje om het behoud in Wereldgroep I van de Fed Cup te verzekeren. Tennisplaza is er bij vanop de eerste rij en houdt je live op de hoogte van alles wat er in Kortrijk gebeurt.

Via dit live-verslag moet je dus helemaal niets missen van deze belangrijke Fed Cup-ontmoeting. Wij zitten op de eerste rij en becommentariëren en analyseren alle partijen live. Daarnaast houden we je meteen ook op de hoogte van wat er op de sociale media gebeurt door de leukste en grappigste tweets, foto’s of Facebookposts met jullie te delen. Bij Tennisplaza zit je dus goed voor een weekend vol Fed Cup-nieuws, -spanning en -plezier alsof je er zelf bij bent!

Supporter meteen ook mee door je aanmoedigingen of je foto’s en video’s waarin je de longen uit je lijf schreeuwt via Twitter (@tennisplazabenl), Facebook (Tennisplaza) of via mail (redactie@tennisplaza.be) door te sturen! Wie weet selecteren we jou wel en kom je plots in ons live-verslag terecht.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws