Home » Geen categorie » 23e Feest van de jeugd opnieuw groot succes

23e Feest van de jeugd opnieuw groot succes

23e Feest van de jeugd opnieuw groot succes

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Afgelopen week vond op TC Forest Hills in Wommelgem de 23e editie van het Feest van de jeugd plaats. De top van de Vlaamse tennisjeugd zorgde voor boeiende wedstrijden en ook Kimmer Coppejans (ATP-108) was van de partij.

Het Feest van de jeugd is een grootse tennishappening voor de jeugd met o.a. het Vlaams Jeugdkampioenschap, Tennis-Work-out, Kids en Tiener Masters en het jeugdkampioenschap rosltoeltennis. Ook dit jaar vond het even plaats op TC Forest Hills in Wommelgem waar, ondanks het slechte weer, meer dan duizend enthousiaste kinderen kwamen opdagen.

Naast de verschillende kampioenschappen, stonden er op zaterdag verschillende trainersbijscholingen gepland voor specifieke doelgroepen van trainers. Ook tal van nevenactiviteiten zorgden voor een écht feestgevoel bij de aanwezige jeugd. In het animatiedorp konden kinderen aan de slag aan de knutselstand of zich laten schminken. Ook KidsTennismascotte Kastaar was uiteraard van de partij.

Dit jaar tekende ook Davis Cup-ster Coppejans present om handtekeningen uit te delen, enkele balwisselingen te slaan en op de foto te gaan met de aanwezige jeugd.

De winnaars van Feest van de jeugd vind je hier terug. Hieronder kan je terugblikken op het voorbije weekend met onze fotospecial. (Foto’s: Walter Saenen – meer foto’s volgen later)
 

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws