Home » European Open » Absolute topaffiche voor Belgen in dubbelspel op European Open

Absolute topaffiche voor Belgen in dubbelspel op European Open

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De dubbelloting voor de European Open (België, € 660 375) heeft enkele spannende wedstrijden opgeleverd. Voor Sander Gillé (ATP D-129) en Joran Vliegen (ATP D-117) komt er een droomduel. 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Gillé en Vliegen krijgen een topduo tegenover zich in de eerste ronde. Dit is waarschijnlijk een droom die uitkomt voor de Belgen, maar deze confrontatie had ook later in het toernooi mogen plaatsvinden. Ze nemen het op tegen het Amerikaanse duo Bob Bryan (ATP D-6) en Mike Bryan (ATP D-6). De voormalige nummer ééns in het dubbel worden gezien als een van de beste dubbelparen ooit en hebben maar liefst zestien grandslamtitels samen gewonnen. In totaal hebben ze de duizelingwekkende som van 114 ATP-toernooien gewonnen.

Het tweede Belgische dubbelpaar wordt gevormd door Steve Darcis (ATP D-306) en Arthur De Greef (ATP D-805). Zij nemen het op tegen de Amerikaan Scott Lipsky (ATP D-84) en de Indiër Divij Sharan (ATP D-65). Een geroutineerd dubbelpaar, maar Darcis en De Greef hebben laten zien dat ze voor eigen publiek in iets extra in staat zijn.

Volg European Open live bij Tennisplaza België

Kan je er niet bijzijn en wil je niets missen van de actie van de Belgen op de European Open? Hou dan zeker onze live-pagina in de gaten waar je punt voor punt kunt meevolgen.

koen

koen

MEER NIEUWS