Home » Rising Stars Tennis Tour » Achtste dubbeltitel voor Vliegen in Oostende

Achtste dubbeltitel voor Vliegen in Oostende

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Joran Vliegen (ATP D-550) en de Fransman Antoine Hoang (ATP D-811) hebben gisteren het dubbelspel in Oostende ($ 10.000) gewonnen. In de finale klopten ze het Belgisch/Nederlandse duo Jonas Merckx (ATP D-899) en Kevin Benning (ATP D-1590).

Vliegen en Hoang waren het eerste reekshoofd in Oostende en verloren het hele toernooi geen set. In de kwartfinale klopte het duo de Britten Andrew Higham en Jack Large met 7-5 en 6-2. In de halve finale versloegen ze een ander Brits duo, Billy Harris en Evan Hoyt, met 7-6 (2) en 6-2.

In de finale waren ze met 6-2 en 7-5 te sterk voor Merckx en Benning.

Voor Vliegen is het al zijn achtste dubbeltitel uit zijn carrière, waarvan vijf behaald in 2015. Samen met Sander Gillé won Vliegen deze zomer onder andere de Rising Stars Tennis Tour-toernooien van Damme en Duinbergen. Bij Hoang staat de teller op twee dubbeltitels.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

Zizou Bergs - © Laurie Dieffembacq (Belga/European Open)

Bergs stunt tegen nummer 45 op European Open

Zizou Bergs (ATP-528) heeft een knappe stunt neergezet op de European Open in Antwerpen. De Limburger ging in twee sets voorbij de Spanjaard Albert Ramos-Vinolas (ATP-45) en plaatste zich zo voor de tweede ronde.

LEES MEER