Home » Grand Slam » US Open » ADVERTORIAL: Djokovic en Williams topfavorieten US Open bij Unibet

ADVERTORIAL: Djokovic en Williams topfavorieten US Open bij Unibet

ADVERTORIAL: Djokovic en Williams topfavorieten US Open bij Unibet

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Wie zijn volgens bookmaker Unibet de favorieten om de US Open op hun naam te schrijven?

Mannen

Was er in 2014 nog sprake van een onverwachte finale Marin Cilic (ATP-9) – Kei Nishikori (APT-4) op de 134e editie van de US Open, dit jaar voorspelt bookmaker Unibet geen verrassingen op het Amerikaanse hardcourt. De eindzege is weggelegd voor Novak Djokovic, die de laatste drie Grand Slams telkens de finale haalde. Wie op de eindzege van de Serviër wedt, ontvangt zijn inzet 2,2 keer terug.

Andy Murray (ATP-3), tweede favoriet, won de US Open voor de laatste keer in 2012 en versloeg Djokovic dit jaar nog in de finale van de Rogers Cup. Dankzij die overwinning dicht de bookmaker Muzza een reële kans op eindwinst toe. Inzetten op Murray betekent een return van 4,5 keer je inzet.

Roger Federer (ATP-2) vervolledigt de top 3 (5.00). De finalisten van vorig jaar lijken geen kans te maken. Cilic staat aan 91.00 genoteerd (1 euro inzetten is 91 euro terugkrijgen!), Nishikori krijgt een quotering van 18.00 op eindwinst.

David Goffin (ATP-15) is de eerste Belg in de ranglijst bij Unibet. De kans dat hij de overwinning op zak steekt is erg klein, maar wie weet. Zet je een euro in op Goffin, krijg je er zo maar even 251 voor terug!

Vrouwen

Bij de dames lijken de kaarten op voorhand al geschud: Serena Williams (WTA-1) wint eenvoudigweg voor de vierde keer op rij (1.80). Williams kan dit jaar alle Grand Slams winnen. Dat is al geleden van 1988, toen Steffi Graf dit huzarenstuk neerzette. Victoria Azarenka (WTA-20), finaliste in 2012 en 2013, volgt reeds op grote afstand van de Amerikaanse (9.50).

Wie Simona Halep (WTA-2) ziet winnen krijgt zijn inzet 10 keer terug. Caroline Wozniacki (WTA-5), vorige editie nog finaliste, maakt weinig kans volgens Unibet. Een euro inzetten op de Deense levert maar liefst 36 euro op.
 
[alert type=info” title=”Kijk gratis naar de US Open”]Wie een speelrekening heeft bij Unibet kan overigens gratis alle wedstrijden live bekijken. Je kan via deze link een rekening aanmaken (+18). Denk je dat Goffin dit jaar de trofee gewoon mee naar Luik neemt? Vergeet dan niet in te zetten![/alert]

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws