Home » ATP » ATP brengt geüpdatet kalender uit, Indian Wells gaat (voorlopig) niet door

ATP brengt geüpdatet kalender uit, Indian Wells gaat (voorlopig) niet door

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De ATP heeft haar kalender voor de eerste drie maanden van het nieuwe seizoen herwerkt. Indian Wells (Verenigde Staten, ATP Masters 1 000) ontbreekt.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Zoals reeds geweten wordt het seizoen afgetrapt op 5 januari met het toernooi van Delray Beach (Verenigde Staten, ATP 250). Tegelijk zal ook in het Turkse Antalya een ATP 250 worden georganiseerd. Een week later vinden de kwalificaties van de Australian Open (Australië, Grand Slam) plaats in Doha (Qatar), waarna er twee ATP 250-toernooien volgen in Melbourne (Australië). De ATP Cup en Australian Open worden beiden afgewerkt in februari.

Rotterdam

Het geliefde ATP 500-toernooi van Rotterdam (Nederland) gaat normaal gezien ook door en gaat van start op 27 februari.

De geüpdatet kalender loopt tot eind maart en sluit af met het ATP Masters 1 000-toernooi van Miami (Verenigde Staten). De grote afwezige is Indian Wells. Dat toernooi vindt normaal gezien begin à midden maart plaats, maar wordt nu voor het tweede jaar op rij afgelast. De organisatie wil het toernooi echter nog niet definitief schrappen en zoekt naar een eventuele oplossing later op het jaar.

Hieronder kan je de volledige kalender terugvinden en het officiële statement van Indian Wells.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

Roberto Bautista Agut - © Richard van Loon (tennisfoto.net)

Vierde reekshoofd onderuit op European Open

Vierde reekshoofd Roberto Bautista Agut (ATP-20) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinale op de European Open in Antwerpen (België, ATP 250). De Hongaar Marton Fucsovics (ATP-39) was in drie te sterk voor de 33-jarige Spanjaard.

LEES MEER