Home » Geen categorie » Authom zuinig naar tweede ronde in Heraklion

Authom zuinig naar tweede ronde in Heraklion

Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

Op het ITF-toernooi van Heraklion (Griekenland, $ 15 000) heeft Maxime Authom (ATP-524) zich geplaatst voor de tweede ronde. Hij behaalde een zuinige overwinning tegen een 23-jarige Serviër.

Authom moest in de openingsronde spelen tegen Darko Jandric (ATP-1134). In de eerste drie games van de wedstrijd moest de serveerder telkens zijn opslag inleveren. Het was Authom die er als sterkste uitkwam en een break voorsprong had. Deze voorsprong was voldoende om de set binnen te halen.

In de tweede manche vielen er maar liefst vijf breaks te noteren. Opnieuw was het Authom die het beste uit deze strijd kwam. Hij kon na 1 uur en 41 minuten de 6-4, 6-4 op het scorebord krijgen. In de tweede ronde komt hij uit tegen de 18-jarige Tadeas Paroulek (ATP-1107).