Home » Geen categorie » Azarenka opnieuw in actie in Luxemburg?

Azarenka opnieuw in actie in Luxemburg?

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De comeback van Victoria Azarenka (WTA-201) loopt niet over een leien dakje. Na haar rentree eerder dit jaar bleef ze opnieuw lange tijd van de baan wegens een juridisch geschil over haar zoontje. 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

De Wit-Russische kwam eerder dit jaar terug nadat ze van haar eerste kindje beviel. Haar comeback bleef beperkt tot de grastoernooien van Mallorca en Wimbledon. Daarna was het een tijdje stil rond Azarenka. Later bleek dat ze in een juridisch geschil verwikkeld zat over het hoederecht van haar zoontje. Hierdoor moest ze de US Open aan zich voorbij laten gaan.

Recent doken beelden op van Azarenka op training. Sergey Teterin, de baas van de Wit-Russische tennisfederatie, kondigde aan dat ze zal deelnemen aan de finale van de Fed Cup tegen de Verenigde Staten dat gespeeld wordt in de Wit-Russische hoofdstak Minsk.

“Iedereen weet dat ze aan het wachten is op een proces. Die beslissing zal gemaakt worden door de Verenigde Staten. We hopen dat de advocaten op een professionele manier zullen werken en dat het geluk aan onze zijde staat. Ze is zich aan het voorbereiden op de Fed Cup finale”, aldus Teterin.

Hoe het nu staat met de rechtszaak is ons onbekend. We zouden de 28-jarige Azarenka aan het werk kunnen zien op het WTA-toernooi van Luxemburg (Groothertogdom Luxemburg, $ 226 750) dat volgende week van start gaat. De voormalig kampioene van 2011 kreeg een wild card van de organisatie.

 

koen

koen

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER