Home » Grand Slam » Australian Open » Azarenka roept op tot kalmte in Melbourne

Azarenka roept op tot kalmte in Melbourne

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Tweevoudig Australian Open-winnares Victoria Azarenka (WTA-13) heeft in een boodschap op sociale media opgeroepen tot kalmte tijdens de voorbereidingen op de Australian Open.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Nummer 13 Azarenka moet zelf veertien dagen in isolatie blijven op haar hotelkamer omdat er positieve coronagevallen waren op haar chartervlucht. De voormalige nummer 1 blijft echter rustig en roept in een boodschap op tot kalmte en begrip: “Dit is een moeilijke situatie voor vele spelers. Het is erg zwaar om veertien dagen in een strenge quarantaine te zitten als voorbereiding op de eerste Grand Slam van het jaar.”

“Ik begrijp de gevoelens van frustratie en oneerlijkheid. Er is echter een globale pandemie en we moeten de situatie aanvaarden en ons aanpassen. Ik wil aan mijn collega’s oproepen tot samenwerking, begrip en empathie voor de lokale gemeenschap die heel strenge beperkingen moet volgen.”

“Ik wil oproepen om te denken aan alle personen die dierbaren verloren hebben in deze vreselijke periode. Ik vraag ook respect aan iedereen die hard werkt om ons leven gemakkelijker te maken. Ik wil aan de lokale gemeenschap laten weten dat onze topprioriteit is om de gezondheid voor alle mensen te verzekeren. “

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS