Home » Geen categorie » Azarenka vertelt openhartig over zwangerschap en toekomst

Azarenka vertelt openhartig over zwangerschap en toekomst

Azarenka vertelt openhartig over zwangerschap en toekomst

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Tweevoudig grandslamwinnares Victoria Azarenka heeft in een interview met Tennis Channel gesproken over haar zwangerschap en toekomstige tennisplannen. Ze wil een comeback maken maar wil zichzelf hiervoor geen tijdschema opleggen.

Ex-nummer één Azarenka won dit jaar onder andere het toernooi van Miami en Indian Wells maar stopte het seizoen omwille van haar zwangerschap. De Wit-Russische speelde niet meer sinds Roland Garros en maakt zich nu klaar voor de geboorte van haar eerste kindje.

“Een zwangerschap is een volledig andere ervaring”, vertelt Azarenka tegen Tennis Channel. “Thuis zijn en in mijn eigen bed slapen is een echte luxe voor een reizende atleet. Nu begin ik de magie van mijn zwangerschap te begrijpen.” Azarenka zegt ook dat ze nu tijd heeft voor heel veel andere activiteiten, waarvoor ze tijdens haar carrière geen tijd had. Zo is ze opnieuw aan het studeren.

De 27-jarige speelster denkt ook al aan haar tennistoekomst: “Ik mis mijn fans. Ik ben nog steeds in vorm maar heb al enkele weken niet meer gespeeld. Mijn ultieme doel is een comeback. Ik wil mezelf echter geen tijdschema opleggen. Ik wil liefst zo snel mogelijk terugkeren op het tennisveld maar eerst moet ik herstellen en volledig klaar zijn”, besluit Azarenka.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws