Home » Grand Slam » Bailly onderuit op Australian Open, Costoulas verliest in dubbelspel

Bailly onderuit op Australian Open, Costoulas verliest in dubbelspel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Voor Gilles-Arnaud Bailly (ITF-50) zit het juniorentoernooi van de Australian Open (Australië, Grand Slam) erop, hij verloor in de tweede ronde. Sofia Costoulas (ITF-16) ging onderuit in het dubbelspel.

Bailly moest in de tweede ronde aan de bak tegen de Rus Yaroslav Demin (ITF-68). Onze landgenoot won de eerste set in de tiebreak met 7-6 (5), maar ging vervolgens met 0-6 en 3-6 onderuit.

Costoulas kwam samen met Lucija Ciric Bagaric (ITF-20) als vijfde reekshoofd aan de start in het dubbelspel. Het Belgisch-Kroatische duo moest met 6-7 (5) en 3-6 het hoofd buigen voor de Canadezen Kayla Cross (ITF-33) en Victoria Mboko (ITF-25).

Nog 3 junioren in actie

Dinsdag speelt Alessio Basile (ITF-70) zijn wedstrijd in de tweede ronde tegen zestiende reekshoofd Lautaro Midon (ITF-25). Achtste reekshoofd Costoulas speelt tegen Meshkatolzahra Safi (ITF-74).

In het dubbelspel speelt Hanne Vandewinkel (ITF-23) met Anca Alexia Todoni (ITF-60) tegen het Amerikaanse duo Alexis Blokhina (ITF-34) en Liv Havde (ITF-24). Basile dubbelt samen met de Nederlander Daniel Verbeek (ITF-120) tegen vijfde reekshoofden Gabriel Debru (ITF-10) en Kilian Feldbausch (ITF-19)`.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS