Home » ATP » Barbosa en Salman moeten inpakken in Madrid, Vandenbulcke stoot wel door

Barbosa en Salman moeten inpakken in Madrid, Vandenbulcke stoot wel door

Barbosa en Salman moeten inpakken in Madrid, Vandenbulcke stoot wel door

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Één op drie voor de Belgen vandaag in het enkelspel op het Futurestoernooi van Madrid (Spanje, $ 25 000). Enkel Yannick Vandenbulcke (ATP-397) wist door te stoten.

Vandenbulcke mocht de spits afbijten in Madrid met een partij tegen wildcard Sergi Perez Contri (ATP-1016). De thuisspeler had maar weinig in de pap te brokken en wist amper één spelletje te winnen, 6-0 en 6-1.

Minder goed verging het Romain Barbosa (ATP-557). Onze landgenoot maakte het zevende reekshoofd Steven Diez (ATP-330) wel heel lastig. Barbosa liet een setpunt onbenut en betaalde dat cash. Pas na 2 uur en 8 minuten moest hij het hoofd buigen, 6-7 (6) en 3-6.

Omar Salman (ATP-786), die de kwalificaties overleefde, slot moest zijn meerdere erkennen in Lorenzo Giustino (ATP-267). Het Italiaanse eerste reekshoofd was niet geheel verwonderlijk een paar maatjes te groot en gaf slechts twee games prijs, 1-6 en 1-6.

Dubbelspel

Eenzelfde scenario in het dubbelspel. Barbosa (ATP D-906) en Salman (NG) gingen samen onderuit tegen Javier Barranco Cosano (ATP D-457) en Raul Brancaccio (ATP D-377). Het werd 2-6 en 6-7 (8). Vandenbulcke (ATP D-851) wist met zijn Zwitserse partner Adrien Bossel (ATP D-840) wel door te stoten. Zij vloerden de Spanjaarden Francisco San Andres Aguado (NG) en Ernesto Sanz Martinez (NG) met 3-6, 6-2 en 10-6.

Steven Gijbels

Steven Gijbels

Meer nieuws