Home » Geen categorie » Bartoli onrustwekkend onherkenbaar op nieuwe foto’s

Bartoli onrustwekkend onherkenbaar op nieuwe foto’s

Bartoli onrustwekkend onherkenbaar op nieuwe foto’s

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vandaag doken er nieuwe foto’s op van de gewezen Franse tenniskampioene Marion Bartoli. Niets bijzonder, ware het niet dat de beelden op Twitter de gemoederen meteen verhitten.

In 2013 won Bartoli Wimbledon waarna ze meteen een punt zette achter haar carrière. De tennisster begon naar eigen zeggen aan een nieuw hoofdstuk in haar leven en verloor zichtbaar ettelijke kilo’s. Recente foto’s van de Française maken verschillende fans echter doodongerust. “Is er niemand bezorgd om haar gezondheid? Ze ziet er echt ziek uit”, liet iemand optekenen op Twitter.

Oordeel vooral zelf:

Op drie jaar tijd verloor Bartoli een slordige negentien kilo, ze weegt er nu nog 48. “Ik heb een hectisch leven en ik reis veel, maar ik ben nooit ziek. Ik heb géén anorexia, ik eet gewoon gezond: geen gluten en geen zuivel, maar ook geen zout en geen suiker”, vertelt ze in de Britse krant The Times.

“De stress van het tennis had veel invloed op mijn lichaam”, gaat Bartoli verder. “Ik zie natuurlijk ook wel dat mijn lichaam een transformatie heeft ondergaan, maar het heeft zich gewoon aangepast aan de omstandigheden. Eigenlijk past het nu beter bij wie ik echt ben”, besluit ze.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws