Home » Geen categorie » Belgen aan de bak in Koblenz

Belgen aan de bak in Koblenz

Belgen aan de bak in Koblenz

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Er wordt niet alleen op de Australian Open getennist. Op het challengertoernooi van Koblenz ($43 000 + H) komen deze week ook Belgen in actie. 

Ruben Bemelmans (ATP-162) wil de verloren kwalificatiewedstrijd op de Australian Open doorspoelen. In de eerste ronde komt hij uit tegen het zevende reekshoofd, de Argentijn Marco Trungelitti (ATP-147). Bemelmans kon één keer eerder van de Argentijn winnen in de kwalificaties van het grastoernooi van Queens.

De 25-jarige Yannik Reuter (ATP-209) komt in de eerste ronde uit tegen een kwalificatiespeler. Tot slot treedt Yannick Mertens (ATP-242) ook nog aan in het enkelspel. In de eerste ronde wordt de Duitser Daniel Masur (ATP-231) zijn tegenstander. In 2013 kon Mertens hun enige onderlinge ontmoeting winnen.

Kwalificaties

De Belgen worden mogelijk vergezeld door Christopher Heyman (ATP-377). Hij versloeg in de eerste kwalificatieronde een andere Belg Maxime Authom (ATP-268) in twee sets 6-4 en 6-3. Heyman komt nu uit tegen de Rus Roman Safiullin (ATP-338). Eerder verloor Julien Dubail (ATP-401) in de eerste kwalificatieronde met 7-6(1) en 6-3 van de Zweed Patrick Rosenholm (ATP-543).

koen

koen

Meer nieuws