Home » Geen categorie » Belgen kennen eerste succes in Knokke

Belgen kennen eerste succes in Knokke

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op de Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis in Knokke (België, $ 15 000) zijn er heel wat Belgen aan de slag gekomen. Zo werden er drie Belgische duels afgewerkt. 

Qualifier Maxime Pauwels (ATP-1356) moest het in de eerste ronde opnemen tegen wild card Benjamin Dhoe (ATP-1344). Pauwels was met 6-A en 6-2 te sterk voor zijn landgenoot. Hij komt in de tweede ronde voor het eerst in zijn carrière uit tegen het derde reekshoofd Maxime Tabatruong (ATP-600).

In het duel tussen wild cards won Philippe Geladé (NG) van Nick Michielssen (NG) met 6-2 en 6-0. Hij komt nu uit tegen Jolan Cailleau (ATP-940) die met 6-3, 6-7 (2) en 6-1 te sterk was voor zijn landgenoot Michael Geerts (ATP-697).

Jolan Cailleau - © Imagellan
Jolan Cailleau – © Imagellan

Jeroen Vanneste (ATP-841) moest zijn meerdere erkennen in de Duitser Jannis Kahlke (ATP-1198). Hij ging met 2-6, 6-7 (8) onderuit. Alexandre Folie (ATP-1260) begon uitstekend aan zijn partij maar moest in de derde set opgeven tegen de Nederlander Floris Van Den Brink (ATP-1445). De setstanden waren 6-4, 2-6 en 0-3.

[alert type=”info” title=”Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis”]Meer informatie over de Rising Stars vind je <a href=”http://risingstars.be/” target=”_blank”>hier</a>.[/alert]

koen

koen

MEER NIEUWS

David Goffin - © Tani

Goffin redt het niet in Montreal

David Goffin (ATP-61) heeft geen succes geboekt met zijn wildcard op het ATP-toernooi van Montreal (Canada, ATP 1 000). Hij verloor zijn eerste wedstrijd in twee sets.

LEES MEER