Home » Geen categorie » Belgen scoren drie op vier in Marburg

Belgen scoren drie op vier in Marburg

Belgen scoren drie op vier in Marburg

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Steve Darcis (ATP-109), Germain Gigounon (ATP-346) en Yannik Reuter (ATP-264) hebben zich geplaatst voor de tweede ronde van de Marburg Open (€ 42 500). Arthur De Greef (ATP-182) ging al in de eerste ronde onderuit.

Vierde reekshoofd Darcis kende in zijn eerste ronde weinig problemen met lucky loser’ Giovanni Lapentti (ATP-319). Hij haalde het met 6-2 en 7-6. In de tweede ronde moet Darcis aan de bak tegen kwalificatiespeler Dimitar Kuzmanov (ATP-314) die onze landgenoot De Greef verrassend klopte met 6-3 en 7-6.

Gigounon (foto) en Reuter knokten zich via de kwalificaties naar de hoofdtabel in Marburg. Ze gingen allebei verder op hun elan in de eerste ronde. Gigounon snelde naar de zege met twee keer 6-1 tegen David Perez Sanz (ATP-234). Reuter won met 6-4 en 6-3 van wildcard Julian Lenz (ATP-1233). In de tweede ronde moeten Gigounon en Reuter spelen tegen reekshoofden. Gigounon treft negende reekshoofd Nicolas Kicker (ATP-136), terwijl Reuter het opneemt tegen derde reekshoofd Gerald Melzer (ATP-106).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws