Home » Grand Slam » Wimbledon » Belgen scoren twee op vier op Wimbledon

Belgen scoren twee op vier op Wimbledon

Belgen scoren twee op vier op Wimbledon

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Joris De Loore (ATP-197) heeft zich geplaatst voor de tweede kwalificatieronde op Wimbledon. Yannik Reuter (ATP-241) redde het niet. Eerder ging ook Ruben Bemelmans (ATP-124) al door naar de tweede kwalificatieronde.

De Loore moest het in de eerste kwalificatieronde opnemen tegen de Hongaar Attila Balazs (ATP-174). Onze landgenoot won de eerste set met 7-5. In een spannende tweede set moest de tiebreak de beslissing brengen, die ging met 7-6(7) naar De Loore. In de tweede ronde volgt een duel met de Slovaak Jozef Kovalik (ATP-159).

Voor Reuter eindigde het toernooi meteen, hij verloor in twee sets van 20e reekshoofd Paul-Henri Mathieu (ATP-138). De Fransman trok met 7-6(5) en 6-2 aan het langste eind. Eerder strandde ook Kimmer Coppejans (ATP-178) in de eerste kwalificatieronde.

Bemelmans ging wel een ronde verder in het enkelspel, maar verloor in het dubbelspel. Samen met Tennys Sandgren (ATP D-254 verloor Bemelmans (ATP D-262) met 6-3 6-7(4) en 6-4 van zesde reekshoofden Kevin Krawietz (ATP D-118) en Igor Zelenay (ATP D-115).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws