Home » Geen categorie » België boven in Duinbergen

België boven in Duinbergen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op de Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis in Duinbergen (België, $ 15 000) kwamen er drie landgenoten in actie in de kwartfinale. Ze boekten alle drie een overwinning tegen een Nederlandse tegenstander.

Derde reekshoofd Julien Cagnina (ATP-446) nam het op tegen noorderbuur Jelle Sels (ATP-744). Onze landgenoot haalde het met 6-1 en 6-4 na anderhalf uur spelen. Ook Yannick Vandenbulcke (ATP-465) wist zijn partij te winnen, hij boekte een 6-3 en 6-4 overwinning tegen kwalificatiespeler Stephan Gerritsen (ATP-1332). Vijfde reekshoofd Jonas Merckx (ATP-559) nam het op tegen de Nederlander Tim van Terheijden (ATP-980). De overwinning ging in iets minder dan twee uur naar onze landgenoot met 6-4, 2-6 en 6-1.

In de halve finale neemt Vandenbulcke het op tegen topreekshoofd Mats Moraing (ATP-304). Cagnina en Merckx strijden tegen elkaar om een finaleticket. Merckx (ATP D-857) speelde samen met Michael Geerts (ATP D-1055) ook de dubbelfinale, maar moest daarin nipt de duimen leggen.

[alert type=”info” title=”Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis”]Meer informatie over de Rising Stars vind je hier.[/alert]

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

David Goffin - © Tani

Goffin redt het niet in Montreal

David Goffin (ATP-61) heeft geen succes geboekt met zijn wildcard op het ATP-toernooi van Montreal (Canada, ATP 1 000). Hij verloor zijn eerste wedstrijd in twee sets.

LEES MEER