Home » ATP » Belgisch duel in Doha

Belgisch duel in Doha

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het Futurestoernooi van Doha (Qatar, M15) hebben Arnaud Bovy (NG) en Zizou Bergs (ATP-422) hun partij in de tweede ronde gewonnen. Ze strijden tegen elkaar om een plek in de halve finale.

Bergs, als tweede geplaatst in Qatar, moest het in de tweede ronde opnemen tegen de Amerikaan Michael Shu (ATP-664). Onze landgenoot haalde het na 2 uur en 12 minuten met 6-2, 6-7 (4) en 6-3. Bovy zorgde voor een stunt door vijfde reekshoofd Sidhart Rawat (ATP-514) met 6-4 en 6-1 te verslaan. In de kwartfinale strijden Bergs en Bovy tegen elkaar.

Ook in het dubbelspel staan beide Belgen in de halve finale. Aan de zijde van Geoffrey Blancaneaux (ATP D-220) was Bergs (NG) met 6-1 en 7-5 te sterk voor Dominik Boehler (NG) en George Loffhagen (NG). Het Belgisch-Franse duo strijdt tegen de Nederlandse tandem Guy Den Heijer (NG) en Sidane Pontjodikromo (NG) om een finaleticket. Bovy (NG) haalde het aan de zijde van de Nederlander Jesper De Jong (NG) met 6-3 en 6-4 van Alexander Igoshin (NG) en N Vijay Sundar Prashanth (ATP D-253). In de halve finale wacht een duel met Jacob Grills (ATP D-507) en Toby Martin (NG)

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS