Home » Grand Slam » Australian Open » Belgisch duel in kwalificaties Australian Open

Belgisch duel in kwalificaties Australian Open

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Vanaf dinsdag komen er zeven landgenoten in acties tijdens de kwalificaties van de Australian Open. In de eerste ronde staat er bij de mannen meteen een Belgisch duel op het programma.

Bij de mannen zijn David Goffin (ATP-22) en Steve Darcis (ATP-315) zeker van de hoofdtabel. Ruben Bemelmans (ATP-116) probeert een plaatsje af te dwingen op de hoofdtabel en botst op landgenoot Kimmer Coppejans (ATP-216) in de eerste ronde. Ook Arthur De Greef (ATP-200) staat voor een lastige klus, hij ontmoet de Canadees Félix Auger-Aliassime (ATP-106).

Kimmer Coppejans - © Philippe Buissin (Imagellan)
Kimmer Coppejans – © Philippe Buissin (Imagellan)

Bij de vrouwen zijn Elise Mertens (WTA-12), Kirsten Flipkens (WTA-49) en Alison Van Uytvanck (WTA-51) rechtstreeks geplaatst. Yanina Wickmayer (WTA-126) ontmoet de Sloveense Kaja Juvan (WTA-180) en Ysaline Bonaventure (WTA-158) speelt tegen de Britse Naomi Broady (WTA-257). Kimberley Zimmermann (WTA-244) maakt haar debuut tegen de Kroatische Tereza Mrdeza (WTA-218) en Maryna Zanevska (WTA-219) strijdt tegen de Argentijnse Nadia Podoroska (WTA-304).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden