Home » Rising Stars Tennis Tour » Belgische finale in Knokke

Belgische finale in Knokke

Belgische finale in Knokke

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

We krijgen een Belgische finale op het toernooi van Knokke. Julien Dubail en Omar Salman zullen zaterdag om 14u30 strijden om de titel.

De eerste wedstrijd ging tussen vijfde reekshoofd Julien Dubail en de Fransman Jerome Inzerillo. De eerste set ging met 6-4 naar de Fransman. In de tweede set was de Belg de betere met 6-3. De derde set kende een spannend verloop, maar Dubail kon na meer dan drie uur tennissen aan het langste eind trekken: 7-5. De 27-jarige Dubail speelt zijn tweede finale van 2015. Zijn laatste Futurestitel dateert al van 2011.

De tweede halve finale ging tussen Rising Stars Omar Salman (foto) en Joris De Loore. De 19-jarige Salman nam een sterke start en kwam al snel op een 4-1-voorsprong. Hij gaf zijn voorsprong niet meer uit in handen en pakte de eerste set met 6-3. Achtste reekshoofd De Loore vocht zich terug in de wedstrijd en haalde de tweede set op zijn beurt binnen met 6-3. In de derde set was het opnieuw Salman die een voorsprong kon uitbouwen. Bij zijn vierde matchpunt bij 5-3 was het raak voor de 19-jarige Salman. Morgen speelt hij zijn eerste finale op het Futurescircuit.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws