Home » Geen categorie » Belgische juniorenfinale in Luxemburg

Belgische juniorenfinale in Luxemburg

Belgische juniorenfinale in Luxemburg

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Het zijn momenteel topweken voor de Belgische junioren. Na de indrukwekkende reeks van Lara Salden (ITF-424), leveren Laurens Verboven (ITF-310) en Loïc Juszczak (ITF-604) een prima prestatie op de Luxembourg Indoor Junior Open (Grade 4). Ze strijden tegen elkaar om de titel, voor Verboven kan het de derde eindzege op rij worden.

Vierde reekshoofd Verboven was duidelijk te sterk voor zijn Franse tegenstrever Jonathan Gomont (ITF-1331), hij haalde het makkelijk met 6-1 en 6-2. Ook Juszczak, die dit toernooi nog geen enkele set verloor, boekte een mooie 6-4 en 6-4 zege tegen de hoger gerangschikte Dan Added (ITF-443) uit Frankrijk. Net zoals in Almere krijgen we opnieuw een Belgische finale, toen haalde Verboven het van Zizou Bergs (ITF-267) in twee sets. Beide landgenoten spelen voor het eerst tegen elkaar.

Verboven kan in Luxemburg ook voor een dubbele overwinning gaan, samen met zijn Duitse partner Jannik Giesse (ITF-264) strijdt hij tegen het Nederlands-Australische duo Tom Floris Moonen / Gonzalo Morell Raschiatore in de dubbelfinale.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws