Home » WTA » Belgische speelsters kennen tegenstanders in Melbourne

Belgische speelsters kennen tegenstanders in Melbourne

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Volgende week komen er vijf Belgische speelsters in actie op de Gippsland Trophy (WTA 500) en de Yarra Valley Classic (WTA 500) in Melbourne.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Elise Mertens (WTA-20) komt als enige landgenote in actie op de Gippsland Trophy. Ze is er als zevende geplaatst en is vrijgesteld in de eerste ronde. De Amerikaanse Amerikaanse Varvara Lepchenko (WTA-181) of de Japanse Mayo Hibi (WTA-182) wordt haar opponente in de tweede ronde. Simona Halep (WTA-2) en Naomi Osaka (WTA-3) zijn topreekshoofden.

Op de hoofdtabel van de Yarra Valley Classic vinden we vier Belgen. Alison Van Uytvanck (WTA-65) opent tegen de Taiwanese Su-Wei Hsieh (WTA-68). Kirsten Flipkens (WTA-87) speelt haar eerste wedstrijd na haar pijnlijke blessure tegen de Kazachse Yaroslava Shvedova (WTA-1479). Greet Minnen (WTA-110) ontmoet de Servische Olga Danilovic (WTA-183) en Ysaline Bonaventure (WTA-123) moet aan de bak tegen dertiende reekshoofd Danielle Collins (WTA-46). Op de hoofdtabel vinden we ook toppers als Ashleigh Barty (WTA-1), Sofia Kenin (WTA-4) en Serena Williams (WTA-11) terug.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS