Home » Padel » Belgische wildcards bekend op Lotto Brussels Premier Padel

Belgische wildcards bekend op Lotto Brussels Premier Padel

Belgische wildcards bekend op Lotto Brussels Premier Padel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

De Lotto Brussels Premier Padel, dat van 20 tot 28 april doorgaat in het Gare Maritime op de site van Tour & Taxis, heeft haar Belgische wildcards aangekondigd.

Deze Belgische spelers krijgen een wildcard voor de hoofdtabel/kwalificatietabel:

  • Heren hoofdtabel: Clément Geens (PWT 133) & Maxime Deloyer (PWT 199) en Bram Coene (PWT 288) & Joris De Weerdt (PWT 362).
  • Heren kwalificaties: François Azzola (PWT 199) & Jérôme Peeters (PWT 210) en Isaac Huysveld (PWT 288) & Thibo Matthyssens (PWT 312).
  • Dames hoofdtabel: Helena Wyckaert (PWT 93) & An-Sophie Mestach (PWT 157).
  • Dames kwalificaties: Elyne Boeykens (PWT 192) & Laura Bernard (PWT 192).

De kwalificatiewedstrijden voor de Belgen gaan zaterdag 20 april en zondag 21 april door in de Tour & Taxis Padel Club, de wedstrijden van de Belgische wildcards van de hoofdtabel worden op woensdag 24 april gespeeld in het Gare Maritime.

Bovendien is het op die woensdag 24 april ook Belgian Day, waarbij alle Belgen in het tornooi in actie zullen komen. Samen met de Belgian Day organiseert Padel Vlaanderen op diezelfde dag ook een KidsDay, meer info hierover volgt later.

(lees verder onder de Instagramposts)

“Unieke kans”

De Weerdt, Belgisch kampioen in 2023, is alvast enorm gemotiveerd: “Vorig jaar waren we er als toeschouwers en dit jaar zullen we er zijn als spelers, dus de droom wordt werkelijkheid! Ik ben erg trots en zeer gelukkig dat ik net heb getekend bij het nummer 1 merk ter wereld, Bullpadel, en ik heb mijn geluk gevonden met mijn nieuwe racket.”

Ook Wyckaert, de beste Belgische padelspeelster, is de organisatie dankbaar voor deze kans. “Het is een geweldige ervaring om te spelen op deze prachtige locatie, de Gare Maritime op Tour&Taxis. We zullen er alles aan doen om een geweldige prestatie neer te zetten en danken de organisatie voor deze unieke kans.”

“Padelgeschiedenis schrijven in België”

Vincent Laureyssens, Uitvoerend Voorzitter van de Lotto Brussels Premier Padel, hoopt opnieuw op een talrijke opkomst: “”Vorig jaar braken we een wereldrecord voor een woensdag tijdens de Belgian Day Woensdag met onze Belgische wildcards. We hopen dat wereldrecord dit jaar te overtreffen met meer dan 8.000 bezoekers op die dag. Kom op België, hoe meer supporters er zijn en hoe beter de sfeer, hoe groter de kans dat we nog een record halen en padelgeschiedenis schrijven in België.”

Je kan hier tickets bestellen.

Kristof Smet

Kristof Smet

Meer nieuws