Home » Geen categorie » Bemelmans blijft winnen in Eckental

Bemelmans blijft winnen in Eckental

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ruben Bemelmans (ATP-109) is net zoals vorig jaar uitstekend op dreef op het Challengertoernooi van Eckental (Duitsland, € 35 000). In het enkelspel staat hij bij de laatste vier en samen met Philipp Petzschner (ATP D-55) strijdt hij om de titel in het dubbelspel.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Bemelmans won vorig jaar de enkel- en dubbeltitel en is nog steeds in de running om dit kunstje te herhalen. In het enkelspel verloor hij nog geen enkele set, en tegen de Bosniër Aldin Setkic (ATP-285) moest hij amper drie spelletjes prijsgeven. Met 6-3 en 6-0 bereikte hij de halve finale in iets meer dan een uur.

Onze landgenoot strijdt tegen thuisspeler en vierde reekshoofd Benjamin Becker (ATP-106) om een plaats in de finale. In onderlinge ontmoetingen staat het 4-0 voor de Duitser, eerder dit jaar moest Bemelmans op Roland Garros de duimen leggen na een zware vijfsetter.

In het dubbelspel staat Bemelmans (ATP D-191) samen met Petzschner in de finale, op de Ethias Trophy in Bergen pakten ze samen de titel. Ze waren met 6-1 en 6-4 te sterk voor Mateusz Kowalczyk (ATP D-102) en Dino Marcan (ATP D-111). Hun tegenstanders in de finale zijn nog niet bekend.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS