Home » ATP » Bemelmans en Darcis starten met zege in Eckental

Bemelmans en Darcis starten met zege in Eckental

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ruben Bemelmans (ATP-217) en Steve Darcis (ATP-181) komen deze week in actie op het challengertoernooi van Eckental (Duitsland, CH 80). Ze wonnen beiden hun eerste partij.

Darcis opende in Eckental tegen de Brit James Ward (ATP-289). Na een spannende partij trok de Luikenaar met 7-5 en 7-6 (4) aan het langste eind. De volgende tegenstander van Darcis is dertiende reekshoofd Federico Gaio (ATP-154) uit Italië.

Steve Darcis - © Melissa Van de Wiele
Steve Darcis – © Melissa Van de Wiele

Bemelmans stond in de eerste ronde tegenover de Rus Aslan Karatsev (ATP-271). Onze landgenoot speelde een prima partij en trok na 1 uur en 16 minuten met 6-2 en 6-3 aan het langste eind. In de tweede ronde volgt een duel met vijftiende reekshoofd Oscar Otte (ATP-161). In het dubbelspel speelt Bemelmans (ATP D-201) aan de zijde van Daniel Masur (ATP D-221), in de eerste ronde strijden ze tegen Hans Podlipnik-Castillo (ATP D-126) en Tristan-Samuel Weissborn (ATP D-103).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden