Home » ATP » Bemelmans en Darcis strijdend ten onder in Hamburg

Bemelmans en Darcis strijdend ten onder in Hamburg

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ruben Bemelmans (ATP-205) en Steve Darcis (ATP-181) hebben zich niet kunnen plaatsen voor de derde ronde op het challengertoernooi van Hamburg (Duitsland, CH 80). Ze verloren beiden hun partij in de tweede ronde in drie sets.

Darcis stond in de eerste ronde tegenover de Bosniër Mirza Basic (ATP-298). Onze landgenoot plaatste zich voor de tweede ronde na een felbevochten 6-3, 4-6 en 7-5 overwinning. Ook in zijn partij tegen een het Servische negende reekshoofd Viktor Troicki (ATP-159) nam Darcis een goeie start, maar moest later met 6-4, 6-7 (3) en 3-6 het hoofd buigen.

Ruben Bemelmans- © Philippe Buissin (Imagellan)
Ruben Bemelmans- © Philippe Buissin (Imagellan)

Bemelmans begon aan het toernooi met een 7-5 en 6-4 overwinning tegen de Australiër John-Patrick Smith (ATP-269). Onze landgenoot leverde een felle strijd tegen tweede reekshoofd Elias Ymer (ATP-130), maar ging na bijna drie uur met 7-6 (5), 6-7 (5) en 3-6 onderuit.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden