Home » Davis Cup » Bemelmans en De Loore glunderen na stunt: “Dit is echt genieten!”

Bemelmans en De Loore glunderen na stunt: “Dit is echt genieten!”

Bemelmans en De Loore glunderen na stunt: “Dit is echt genieten!”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Ruben Bemelmans (ATP D-207) en Joris De Loore (ATP D-462) waren in de wolken met hun topprestatie tegen het Braziliaanse topduo Marcelo Melo (ATP D- 3) en Bruno Soares (ATP D- 5). “Wie weet worden we het vaste dubbelteam van België”, klonk het.

In het on-court-interview hoorden we een trotse Bemelmans: “Dit is echt genieten. We hebben super geserveerd! Ik wil ook graag het publiek bedanken. De fans waren geweldig! Ik had met Joris een geweldige dubbelpartner! Wie weet worden we wel het vaste dubbelteam van België”

Ook De Loore glunderde: “Dit doet heel veel deugd! We hebben geweldig gespeeld! Heel het team heeft ons er door gesleurd. Dit is waarschijnlijk de mooiste overwinning uit mijn carrière tot nu toe! Ik hoop met Ruben nog veel verder te dubbelen”, besloot De Loore.

Davis Cup-kapitein Johan Van Herck was op de persconferentie heel tevreden over zijn pupillen: “Ik ben blijven zeggen dat Joris en Ruben agressief moesten blijven spelen. Dit is een klein mirakel. Ze hebben me verrast. Dit is heel belangrijk voor het Belgische tennis! België hoort zeker en vast bij de beste 16 van de wereld! We moeten heel hard werken om terug bij de beste 8 en nog verder te geraken! We hebben een heel goede generatie met veel goede spelers. Naast David, Steve, Ruben en Joris staan ook Kimmer (Coppejans, ndvr) en Arthur (Degreef, nvdr) en andere spelers klaar!

Van Herck had het tenslotte ook nog over de partijen van zondag: “Ik heb nog niet beslist wie morgen speelt. We gaan vanavond een glaasje drinken maar morgen is ook nog belangrijk!”

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws