Home » Geen categorie » Bemelmans en De Loore hebben megastunt beet in Aptos

Bemelmans en De Loore hebben megastunt beet in Aptos

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ruben Bemelmans (ATP D-275) en Joris De Loore (ATP D-351) hebben de tweede reekshoofden verschalkt op het challengertoernooi van Aptos (Verenigde Staten, $ 100 000). Ze wonnen in straight sets. 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Bemelmans en De Loore werden als lucky loser opgevist uit de kwalificaties na een afzegging op de hoofdtabel. Hun tegenstanders in de eerste ronde konden niet meteen een cadeau worden genoemd. De tweede reekshoofden Sam Groth (ATP D-57) en Scott Lipsky (ATP D-84) waren op papier de torenhoge favoriet.

De Belgen overstegen zichzelf en konden in twee sets komaf maken met het Australisch-Amerikaans duo. Ze kregen over de hele wedstrijd heen drie breakpunten tegen, maar konden deze telkens wegwerken. Zelf konden ze twee keer door de opslag van de tegenstanders gaan, genoeg voor wedstrijdwinst. Na iets meer dan één uur stonden de knappe 6-4, 6-4 cijfers op het scorebord.

Hun volgende tegenstanders worden Christopher Rungkat (ATP D-120) en Ruan Roelofse (ATP D-140).

koen

koen

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER