Home » Geen categorie » Bemelmans en Desein naar halve finale in Eckental

Bemelmans en Desein naar halve finale in Eckental

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ruben Bemelmans (ATP-191) en Niels Desein (ATP-219) hebben de halve finale bereikt op het Challengertoernooi van Eckental (€35 000). Bemelmans won gemakkelijk in twee sets, terwijl Desein een driesetter nodig had.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Bemelmans moest als eerste zijn kwartfinale afwerken. Hij nam een sterke start tegen de Rus Kostantin Kravchuk (ATP-263) want onze landgenoot won de eerste set met 6-1. In de tweede set kreeg Bemel meer tegenstand maar maakte hij de match af met 7-5. In de halve finale moet hij het opnemen tegen de winnaar van het duel tussen Denis Matsukevich (ATP-482) en de Bosniër Mirza Basic (ATP-355).

Desein speelde tegen het Italiaanse achtste reekshoofd Andrea Arnaboldi (ATP-178). Hij won de eerste set met 7-5 maar moest daarna de tweede set prijsgeven met 6-3. In de beslissende derde set imponeerde de 27-jarige Belg en maakte hij met 6-1 de match af. Desein moet in de halve finale waarschijnlijk spelen tegen het Russische vierde reekshoofd Evgeny Donskoy (ATP-126), die zijn kwartfinale nog moet afwerken tegen de Duitser Tim Puetz (ATP-203). Als Desein en Bemelmans allebei hun halve finale winnend afsluiten, krijgt het toernooi een volledig Belgische finale.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS