Home » Geen categorie » Bemelmans en Goffin halen hoofdtabel Indian Wells niet

Bemelmans en Goffin halen hoofdtabel Indian Wells niet

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

David Goffin (ATP-95) en Ruben Bemelmans (ATP-161) hebben zich niet kunnen plaatsen voor de hoofdtabel van het toernooi van Indian Wells (ATP1000-$6.169.040). Beiden gingen onderuit in de laatste kwalificatieronde.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Goffin trof op papier een haalbare kaart met de veel lager gerangschikte Amerikaan Daniel Kosakowski (ATP-366). Toch werd het een zeer moeilijke wedstrijd voor Goffin, derde reekshoofd in de kwalificaties. Na 1 uur en 18 minuten moest hij het onderspit delven met 3-6 en 2-6. Hij kon geen enkele breekkans creëren in de wedstrijd.

Bemelmans moest het opnemen tegen top 100 speler Dusan Lajovic (ATP-93). De Serviër haalde het vlot met 6-2 6-4 na 1 uur en 15 minuten.

Zo zit het toernooi van Indian Wells er reeds op voor onze Belgische spelers, nog voor het goed en wel begonnen is. Goffin maakt nog een kleine kans op de lucky loser plaats, indien er nog een speler verstek geeft.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Elise Mertens en Su-Wei Hsieh - © Jimmie48 Tennis Photography

Nieuwe dubbelpartner voor Mertens

Elise Mertens (WTA D-4) en Su-Wei Hsieh (WTA D-1) zullen in 2022 niet meer samen dubbelen. Mertens zal volgend seizoen samen spelen met de Russische speelster Veronika Kudermetova (WTA D-14)

LEES MEER