Home » Xtra » Bemelmans en Malisse zetten samenwerking stop

Bemelmans en Malisse zetten samenwerking stop

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Xavier Malisse is niet langer coach van Ruben Bemelmans (ATP-162). Na een grondige evaluatie heeft de West-Vlaming besloten om een punt te zetten achter de samenwerking, zo meldt Bemelmans aan Tennisplaza België.

Xavier Malisse – © Fotoplaza | Christophe Moons
Xavier Malisse – © Fotoplaza | Christophe Moons

“Xavier heeft besloten om mij niet langer te coachen”, vertelt Bemelmans exclusief aan Tennisplaza België. “Hij wil mij wel nog helpen, mocht dat nodig zijn, maar het reizen viel hem zwaarder dan verwacht.”

Malisse begon het seizoen als vaste coach van Bemelmans, vastberaden om de Belg naar de top 100 van het mannentennis te loodsen. Na de uitschakeling van Bemelmans in de kwalificaties van het ATP-toernooi van Miami evalueerde het tweetal hun samenwerking, maar dat draaide dus negatief uit. “Meer details zullen volgen als we terug in België zijn”, voegt Bemelmans er nog aan toe.

Malisse en zijn gewezen poulain vertoeven nog enkele weken in Guadeloupe (waar Bemelmans momenteel een Challengertoernooi afwerkt, nvdr.) en de Verenigde Staten en keren dan huiswaarts.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden