Home » Davis Cup » Bemelmans en Rochus houden Belgische hoop levend

Bemelmans en Rochus houden Belgische hoop levend

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ruben Bemelmans en Olivier Rochus hebben België een eerste punt bezorgd in de Davis Cup ontmoeting in Kazachstan. Morgen moet België ook de twee resterende enkelwedstrijden winnen om zich te kwalificeren voor de kwartfinales.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Na de verloren enkelwedstrijden van Goffin en Bemelmans op vrijdag lag alle druk op de schouders van het dubbelduo Rochus/Bemelmans. Na een spannende wedstrijd bezorgden ze België het punt van de hoop met een 6-2 6-7(4) 6-3 7-6(4) overwinning tegen Kukushkin/Korolev.

In principe staan zondig de wedstrijden Goffin vs. Kukushkin en Bemelmans vs. Golubev op het programma, maar beide kapiteins kunnen hun teams nog wijzigen.

Op twitter waren David Goffin en Johan Van Herck erg blij met de dubbelzege, en ook Steve Darcis supporterde van thuis mee voor het Belgische team.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Roberto Bautista Agut - © Richard van Loon (tennisfoto.net)

Vierde reekshoofd onderuit op European Open

Vierde reekshoofd Roberto Bautista Agut (ATP-20) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinale op de European Open in Antwerpen (België, ATP 250). De Hongaar Marton Fucsovics (ATP-39) was in drie te sterk voor de 33-jarige Spanjaard.

LEES MEER