Home » Geen categorie » Bemelmans: “Heb te weinig rust genomen”

Bemelmans: “Heb te weinig rust genomen”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ruben Bemelmans (ATP-137) liet afgelopen week, zoals aangekondigd, zijn rug onderzoeken. Die MRI-scan gebeurde vrijdag en bracht goed nieuws. “Er was niets te zien”, laat Bemelmans opgelucht aan Tennisplaza België weten.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Eerder kon je op Tennisplaza België al lezen dat Bemelmans zich terugtrok uit het toernooi van Indian Wells, nu is er meer nieuws over zijn rug. “Ik heb een MRI-scan laten nemen, maar die bracht gelukkig geen slecht nieuws”, vertelt de Belg aan Tennisplaza België. “Er is niets ernstigs aan de hand, het gaat enkel om wat irritatie van de botten.”

“Ik heb de voorbije weken te veel gespeeld en heb te weinig rust genomen. Ik kan dus de komende dagen rustig verder trainen, maar moet wel opletten dat ik mijzelf niet bezeer.”

Bemelmans hoopt zichzelf klaar te kunnen stomen voor de kwalificaties van het toernooi van Miami (Verenigde Staten) die op 21 maart van start gaan.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

Zizou Bergs - © Facebook (Kazakhstan Tennis Federation)

Bergs triomfeert in Almaty

Zizou Bergs (ATP-259) heeft zijn derde titel van het jaar beet. In de finale van het challengertoernooi van Almaty (Kazachtstan, CH 80) was hij te sterk voor een thuisspeler.

LEES MEER