Home » Geen categorie » Bemelmans knokt zich naar de halve finale in Drummondville

Bemelmans knokt zich naar de halve finale in Drummondville

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het challengertoernooi van Drummondville (Canada, $75 000) heeft Ruben Bemelmans (ATP-154) zich geplaatst voor de halve finale. Hij ging met veel moeite voorbij een Franse kwalificatiespeler. 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Het was de derde keer dat Bemelmans het moest opnemen tegen de Fransman Gleb Sakharov (ATP-276). In de voorbije twee ontmoeting kon onze Belg telkens winnen in twee sets. Vandaag leek hij dezelfde lijn door te trekken. Bemelmans won de openingsset met 6-4.

Al gauw in de tweede manche was de Limburger op achtervolgen aangewezen. Hij kon een break achterstand echter goedmaken en de set stevende op een tiebreak af. Hierin was Sakharov nipt te sterk voor Bemelmans: 6-7(5). Ook in de derde set waren de spelers erg aan elkaar gewaagd. Net als in de vorige set, moest de tiebreak de beslissing brengen. Deze keer kon Bemelmans aan het langste eind trekken. Na 2u30 wedstrijd stond de 6-4, 6-7(5), 7-6(5) op het scorebord.

Morgen speelt Bemelmans voor een plaats in de finale tegen de winnaar van het duel tussen John-Patrick Smith (ATP-284) en de qualifier Tim Puetz (ATP-597).

koen

koen

MEER NIEUWS