Home » Geen categorie » Bemelmans knokt zich naar halve finale in Kolkata

Bemelmans knokt zich naar halve finale in Kolkata

Bemelmans knokt zich naar halve finale in Kolkata

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Ruben Bemelmans (ATP-139) heeft zich geplaatst voor de halve finales op het Challengertoernooi van Kolkata (India, $ 50 000). Hij haalde het na een spannende driesetter van de Duitser Richard Becker (ATP-425).

Dat qualifier Becker een geduchte tegenstander was, bewees hij in de tweede ronde door Kimmer Coppejans (ATP-166) te verslaan in drie sets. In zijn kwartfinale tegen Bemelmans kon hij de eerste set nog binnenhalen met 7-6 (5). De Belg bleef vechten en overleefde zelfs een matchpunt in de tweede set. Ook de tweede set eindigde in een spannende tiebreak, waar onze Belg deze keer aan het langste eind trok met 10-8. In de beslissende set gaf Bemel de wedstrijd niet meer uit handen en haalde het nog met 6-2.

In de halve finale neemt Bemelmans het op tegen het eerste reekshoofd, de Australiër James Duckworth (ATP-111). Het wordt het eerste duel tussen beide heren.

Bemelmans (ATPD-209) is ook nog actief in het dubbelspel. Hij dubbelt aan de zijde van de Serviër Ilija Bozoljac (ATPD-255). Ze spelen in de kwartfinale tegen het Kroatische duo Androic (ATPD-253)/Mektic (ATPD-309).

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws