Home » Geen categorie » Bemelmans met gelukje naar halve finale dubbelspel in Bergen

Bemelmans met gelukje naar halve finale dubbelspel in Bergen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ruben Bemelmans (ATP D-203) heeft zich samen met Philipp Petzschner (ATP D-54) geplaatst voor de halve finale van het dubbelspel op de Ethias Trophy in Bergen (€ 106 500). Daarvoor hoefden ze niet eens in actie te komen, hun tegenstrever gaf forfait omwille van maagproblemen.

Door de dramatische uitschakeling van alle Belgen in het enkelspel, zijn alle ogen gericht op de laatste overgebleven landgenoot in het dubbel: Ruben Bemelmans.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Na een felbevochten zege in de eerste ronde tegen het Frans-Australische duo Fabrice Martin (ATP D-67) en John-Patrick Smith (ATP D-262), maakten Bemelmans en Petzschner zich op voor een duel tegen Marcel Granollers (ATP D-25) en Karen Khachanov (ATP D-633) in de kwartfinale. De Rus Khachanov gaf echter verstek met maagproblemen, waardoor de Belgisch-Duitse tandem een walkover naar de halve finale kreeg.

Op vrijdag nemen Bemelmans en Petzschner het op tegen Frantisek Cermak (ATP D-79) en Andreas Siljestrom (ATP D-95), die de eerste reekshoofden naar huis stuurden.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS